Гледай Teen Power 2.0

Дарин Маджаров

Магърдич Халваджиян

Антони Христов

Юлиан Костов и Мария Бакалова

Лазар Радков

Даниела Милева

Никола Абаджиев и Радослав Янков

Максим Иванов

Магдалена Димитрова

Мирослав Боршош

Елена Хаджисотирова

TeenpowerTeenpower

Гледай Teen Power 1.0

Христо Тенчев и Иван Христов

Руслан Летейски

Павел Колев и Ицака

Белослава Хинова

Крис Захариев

Михаил Стефанов

Валентина Каролева и Алек Алексиев

Биляна Савова

Филип Лхамсурен

Teenpower - тийн семинарTeenpower - тийн семинарTeenpowerTeenpower - тийн семинарTeenpower
14
лектори
3
панела
6
часа
200+
места

Лектори

Teenpower - lector

Иван и Андрей

Най-популярната телевизионна двойка в България. Водещи и продуценти с над 20-годишен опит, реализирали някои от най-мащабните ТВ проекти на българския пазар и първите, които продуцират предавания в чужда държава. Създатели на платформата "Bulgaria Wants You" и основатели на Сдружение „ДНК".

1

Teenpower - lector

Белослава Хинова

Тя е Белослава, но Светът на модата я познава като Белл. Момичето, което лично Карл Лагерфелд избира да дефилира за Chanel в Париж през 2019 г. Тогава едва 16-годишна, тя става първата българка, която дефилира за марката от 10 години насам. Жена на годината през 2019 г в категория "Модели".

2

Teenpower - lector

Павел и Ицака

Двама от най-добрите content creator-и и стриймъри в България, излязоха от онлайн пространството, за да се срещнат с теб. Вече близо 5 години Павел Колев и Ицака забавляват няколко поколения интернет потребители с неподправеното си чувство за хумор и качествено съдържание. Водещи са на телевизионното предаване
„Шоуто на играчите".

1

С подкрепата на

Социална кауза

С твоето участие в събитието ще подкрепиш и едно талантливо момиче – младата българска надежда в шахмата 16-годишната Нургюл Салимова. Тя е третата шахматистка в историята на българския шахмат, преминала границата от 2 400 точки. Притежател на титлата „международен майстор за мъже“ след изключителното си представяне с ЕЛО коефициент от 2416 точки в турнир, състоял се през 2019г. в Белград. И носител на най-високата титла при жените – Гросмайстор за жени. В момента заема 5-то място в топ 100 на FIDE за момичетата и 61-во сред жените.

Teenpower - тийн семинар
Teenpower - тийн семинарTeenpower - тийн семинарTeenpower - тийн семинарTeenpower - тийн семинарTeenpower - тийн семинар