Ние сме "Образователна група „Светлина“ - първата институция за холистично образование в България, която включва Иновативно основно училище “Светлина“, Първата частна лицензирана гимназия за IТ и дигитални умения в България – “СофтУни Светлина”, верига детски ясли и детски градини, Фондация „Бъдеще в Светлина“, създадена в подкрепа на децата и първата по рода си в България платформа за видео уроци за развитие на най-малките - Edutalents.me.


А Pedagogika.bg e нашият блог, в който публикуваме полезно, актуално и интересно съдържание в сферата на детското развитие и образование с цел да подкрепим родителите в грижата, възпитанието и образованието на всяко дете в различните етапи от неговото развитие.

„Светлина” е член на Световната верига училища „ОБРАЗОВАНИЕ 3000”, на „Асоциацията на Кеймбридж училищата в България“, както и на Digital Media Academy" - проект за дигитално образование на Университета Станфорд.

Teen Power е нашият най-нов проект, първият по рода си еднодневен семинар, в който ще срещаме младите хора с техните примери. Ще говорим свободно за новата реалност, в която живеем днес; ще споделяме своите истории и лични предизвикателства, и не на последно място – ще се забавляваме преминавайки успешно поредното ниво в живота.

Teen Power е училище за живота, в което всеки от нас е учител.